You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI NV kantoorgebouw en stock

PERI maakt bouwen efficiënter, sneller en veiliger. We zijn gedreven om elke dag opnieuw de beste service aan onze klanten te bieden en dat doen we binnen de Benelux dagelijks met circa 150 medewerkers.

Als modern familiebedrijf met internationale focus voeren we samen met circa 9.500 medewerkers een bijzondere bedrijfscultuur waardoor we toonaangevend zijn op het gebied van innovatie, digitalisering, bekistings- en steigersystemen. PERI BeNeLux maakt deel uit van de Duitse Multinational PERI GmbH groep.

Voor de afdeling Finance zijn wij voor België op zoek naar een

Teamleader Finance (M/V), Boom | België

Je komt terecht in een team van 7 en zult samen met Head of Finance het hele team aansturen. Je rapporteert aan Head of Finance BeNeLux in Nederland. Je krijgt een interne opleiding van de persoon die je gaat vervangen, en fungeert als sparring partner voor HoF.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Het opvolgen van dagdagelijkse boekhouding, btw, verzekeringen en autoleasing;
  • Je stuurt een team aan;
  • Het uitvoeren van meer complexe/diverse boekingen, allerhande wettelijke en administratieve formaliteiten, aangiftes en publicaties;
  • Je houdt alle boekhoudkundige en andere wettelijke documenten bij;
  • Het voorbereiden en uitvoeren van tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen;
  • Je staat in voor de maandelijkse financiële rapportering maken i.s.m. Head of Finance;
  • Je handhaaft het 4-ogen principe en garandeert interne controles;
  • Je wordt de rechterhand van Head of Finance;
  • Je neemt deel aan teamleader overleg;
  • Affiniteit met IT is een pre.

Wat wij van jou verwachten:

Ben je cijfermatig sterk en nauwkeurig? Heb je de kritische blik die nodig is om belangrijke financieel-administratieve gegevens te bewaken en te controleren? En krijg jij energie om daarnaast een team te coördineren en zorg jij voor stabiliteit en structuur? Dan is deze baan wellicht iets voor jou.

Je hebt een hogere opleiding aangevuld met een werkervaring van minimum 5 jaar.

Je kan terugblikken op minstens 3 jaar in een leidinggevende functie.

Je hebt een goede kennis van SAP, Excel en de gebruikelijke MS Office tools en leert snel bedrijfseigen programma’s aan.

Resultaatgerichtheid, teamgerichtheid en besluitvaardigheid typeren je persoonlijkheid.

Vlotte kennis van het Nederlands, goede kennis van het Engels. Duitse kennis is een voordeel.

Wat jij van ons kunt verwachten:

PERI is een bedrijf met duidelijke doelstellingen en een heldere visie. We richten ons op groei door innovatieve oplossingen, kwaliteit te bieden en goed opgeleide medewerkers.

Bij PERI kunt u rekenen op een afwisselende job, bij een internationale marktleider die mensen aanmoedigt om samen te werken en zich te ontwikkelen. Wij bieden je een contract (40u/week) van onbepaalde duur aan. Bij ons is er een open informele sfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input. Vanaf het begin kan je rekenen op een grondige training en intensieve ondersteuning.

Je competitief salaris wordt aangevuld met een pakket extralegale voordelen.

Stuur zeker je cv naar mevr. Patricia Hordijk | recruitment@peri.be | www.peri.be

PERI BeNeLuX België | Klampovenweg 300 | 2850 Boom

 

Contact

Stuur uw cv naar
Mevr. Patricia Hordijk
recruitment@peri.be


PERI BeNeLux België
Klampovenweg 300 
2850 Boom
België

Het bedrijf PERI

Als internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van bekistingen, steigers en engineering zijn wij met een jaaromzet van ongeveer 1,48 miljard € in meer dan 79 filialen vertegenwoordigd. Met meer dan 9.500 medewerkers bieden wij wereldwijd efficiënte oplossingen voor rationeel bouwen.

De Belgische en Luxemburgse markt worden door een 70-tal medewerkers volledig bediend vanuit onze vestiging in Boom. De cultuur binnen onze organisatie kenmerkt zich door het hoge kennisniveau, de zelfstandigheid van de medewerkers, loyaliteit aan het bedrijf en de optimale sfeer tussen collega’s.