You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI Imagefilm - Successful construction with PERI. The company.

Succesvol op de markt samen met onze klanten

Tevreden klanten hebben is ons grootste doel

Wij ondersteunen onze klanten in de steeds fellere concurrentie met de kwaliteit van onze producten en diensten. We meten onze prestaties tegen het succes van onze klanten en hun tevredenheid. Dankzij deze houding en motivatie hebben we de plaats als globale leider in onze industrie verworven. Vandaag en in de toekomst ontwikkelen we de beste oplossingen voor onze klanten – zeer geëngageerd en technisch vernuft.

Internationaal familiebedrijf

Wij zijn een familiebedrijf met een langdurig gevoel van waarden. Gebaseerd op deze fundamenten zorgt de Raad van bestuur met Alexander Schwörer, Dr. Fabian Kracht en Leonhard Braig evenals het internationale management voor een duurzame wereldwijde groei. Onze doelstelling van de afgelopen 45 jaar en voor de toekomst: de beste prestaties en dienstverlening voor onze klanten.

"Het internationale PERI-management vertegenwoordigt deskundige knowhow in de bekisting- en steigerstechnologie. Door het kennen van de lokale eisen, vinden we altijd het juiste systeem voor elke bouwopdracht – voortdurend rekening houdend met het evenwicht van materiaal en arbeidskosten."

 

 

 

 

Coöperatie en bedreven

De waarden van onze specialisten zijn de bereidheid te presteren, betrouwbaarheid, een gevoel van verantwoordelijkheid en rechtlijnigheid. Het is hun ambitie om bij te dragen als een betrouwbaar en bekwaam partner tot het succes van onze klanten, met de hoogste inzet, bekwaamheid en knowhow in wereldwijde projecten.

"Openheid en vertrouwen in de wederzijdse interactie, het herkennen van het voordeel voor onze klanten als potentieel voor succes, geconfronteerd met veranderingen en transformaties - wij bij PERI vervullen de inhoud van onze bedrijfsmissie elke dag."

Kwaliteit en ondersteuning

We zijn er voor onze klanten - met efficiënte en veilige bekisting en steigersystemen, de juiste oplossing voor iedere eis en volledige steun voor, tijdens en na elk project.

"Onze diensten starten lang voor de eerste graafwerken en duren veel langer dan de afsluiting van het project."