You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

19
apr.
19
apr.

PERI bauma 2016

19 apr. 2016


Innovatieplatform bauma 2016: een groot succes voor PERI, München

Met zo’n 580.000 bezoekers uit tweehonderd landen die zich registreerden in de week van de beurs, zag Mess München – organisator van het event – een groei van ruim negen procent ten opzichte van de editie in 2013. De top drie nationaliteiten van de bezoekers bestaat uit respectievelijk Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, gevolgd door Italië, Frankrijk, Nederland, Groot-Brittannië, Zweden, Rusland, Polen en Tsjechië.

Deze verhouding in bezoekerscijfers werd weerspiegeld bij de PERI-stand: zo’n 175.000 bestaande en potentiële klanten bezochten het bedrijf uit Zuid-Duitsland. De exposities werden continu drukbezocht en alle PERI-specialisten hadden hun handen vol met het beantwoorden van de vele vragen over de bekisting- en steigertechnologie van PERI, technische aspecten en details over projectoplossingen, en het uitleggen van details en de bijzonderheden van de nieuwe ontwikkelingen. Niet alleen het relevantieniveau van de bezoekers was hoog, ook het aandeel van internationale bezoekers was aanzienlijk hoger dan in 2013.

Naast de vele klanttransacties, was PERI ook bijzonder tevreden met de vele nieuwe contacten die gelegd zijn. Hierdoor verwacht het bedrijf veel extra orders en mogelijkheden in navolging van de beurs om bedrijven te ondersteunen in de bouw- en steigerbranche voor zowel kleine als grote projecten.