You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

FSC®-gecertificeerd

FSC®-certificaat

Download FSC®-certificaat

PERI BeNeLux België hecht in haar volledige bedrijfsproces erg veel belang aan duurzaamheid. Al bij de productontwikkeling wordt gekeken naar materiaaloptimalisering en besparingen. We kiezen ook steeds voor duurzaam en ecologisch materiaal.

We zijn dan ook verheugd om u te kunnen mededelen dat, in navolging van ons moederbedrijf in Duitsland, PERI BeNelux België het FSC®-certificaat heeft behaald.

Voor u, als gewaardeerde relatie, betekent dit dat ons gecertificeerd houten plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen komt en dat er van de bron tot eindgebruiker controle kan worden gehouden op de traceerbaarheid. We kopen al onze materialen aan bij partners die het principe van ecologisch en sociaal-economisch ondernemen in de bosbouw volgen. 

Voor elke toepassing hebben wij een zeer uitgebreid assortiment plaatmateriaal uit voorraad leverbaar. In deze categorie bieden wij o.a. betonplex voor dek of wand en constructief plaatmateriaal aan in elke gewenste dikte en afmeting. Ook plaatmateriaal met speciale vormgeving of afmetingen kunnen wij voor u zagen, frezen en samenstellen. Kortom, PERI kan een zeer uitgebreid assortiment plaatmateriaal leveren om uw werk conform de gestelde eisen te vervaardigen.