You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI – een familiebedrijf met een groot bewustzijn over haar identiteit

We maken bouwen efficiënter, sneller en veiliger. We zijn gedreven om elke dag opnieuw de beste service aan onze klanten te bieden. Als modern familiebedrijf met een bijzondere bedrijfscultuur zijn we toonaangevend op het gebied van bekistings- en steigersystemen.

Daar zijn we trots op. Onze unieke cultuur is de voedingsbodem voor ons commerciële succes.

Dit succes werd mogelijk gemaakt door de uitstekende prestaties die vele mensen geleverd hebben en nog alle dagen leveren. Gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect voor elk individu.

Wereldwijd streven we naar winstgevende groei. Commercieel succes is ons doel. Onze gemeenschappelijke ideeën en houdingen vormen de basis van de fundamentele waarden waarop Artur en Christl Schwörer sinds de oprichting in 1969 hun bedrijf hebben gebouwd. In de loop der jaren groeiden die uit tot een vaste identiteit. De familie Schwörer, de adviesraad en het management van de groep kijken ernaar uit om die met u te delen.

Succes is nooit vanzelfsprekend, het moet elke dag opnieuw verdiend worden. Onze waarden, onze succesfactoren en onze heldere strategie vormen de basis en zijn onze leidraad om het succesverhaal van PERI voort te zetten.

Waar we naar streven: Onze visie

We streven ernaar om wereldwijd de leidende partner te zijn voor alle bekistings- en steigertoepassingen.

Waar we voor staan: Onze missie

We maken bouwen efficiënter, veiliger en sneller. We zijn gedreven om elke dag opnieuw de beste service aan onze klanten te bieden.

Waar wij in geloven: Onze waarden

Het succes van PERI is gebaseerd op sterke waarden. Het was de ondernemingsgeest van Artur Schwörer en zijn collega's die hielp om de eerste moeizaam gewonnen contracten binnen te halen. De betrouwbaarheid van het PERI team wekte vertrouwen bij onze eerste klanten en hielp ons nieuwe contracten binnenhalen. Door de openheid van onze medewerkers leren ze veel van elkaar en groeien we internationaal. Onze passie zorgt ervoor dat we blijven streven naar de beste oplossing, tot op het laatste moment.

We willen onze acties ook in de toekomst op deze waarden afstemmen. Voor ons is het zowel een plicht als iets wat ons na aan het hart ligt. Elke medewerker draagt bij aan het bedrijfssucces van PERI door deze bedrijfswaarden dagelijks in de praktijk te brengen, het goede voorbeeld te geven en door te geven aan nieuwe collega's.

Onderstaande vier termen beschrijven onze vier waarden meer in detail. Ze specificeren wat we bedoelen en beschrijven onze aanpak in de dagelijkse interacties bij PERI.

Ondernemend

Hands-on
Moedig
Resultaatgericht
Verantwoordelijkheid

Betrouwbaar

Integer
Zorgvuldig
Authentiek
Eerlijk

Open

Aandachtig
Nieuwsgierig
Respectvol
Wendbaar

Gepassioneerd

Ambitieus
Toegewijd
Creatief
'Getting things done'

Wat ons drijft: Onze succesfactoren

Onze succesfactoren maken ons wereldwijd sterk in de harde concurrentiestrijd. We moeten er elke dag opnieuw aan werken. Onze klant staat altijd centraal, zelfs potentiële klanten.. We willen koploper zijn op het gebied van innovatie om onze klanten een groot voordeel te bieden.

Als familiebedrijf staan we sterk, omdat we de onafhankelijkheid hebben die ons in staat stelt om langetermijnbeslissingen te nemen en onze onderscheidende PERI spirit te behouden. We hebben winstgevende groei en financiële stabiliteit nodig om op lange termijn te kunnen investeren in onze toekomst. Dat betekent dat we economisch en efficiënt moeten samenwerken.

Het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen, verplicht ons om te allen tijde topkwaliteit te leveren. Dat geldt niet alleen voor onze producten, maar ook voor onze processen. Onze teamgeest staat hierbij centraal - vandaag en morgen.

Dicht bij de klant staan

Probleemoplossend vermogen
Klantgericht
Internationaal gericht
Lokale aanwezigheid

Kracht om te innoveren

De behoeften van de klant begrijpen
Professionele expertise
Succesvolle producten
Trendsetter

Familiebedrijf

Langetermijnvisie
Financiële stabiliteit
Onafhankelijkheid
Hartelijkheid

Topkwaliteit

Uitstekende medewerkers
Teamspirit
Efficiënte processen
Uitstekende producten