You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Waterproductiebedrijf van Heek, Zeddam

Info projecten

Ligging: Zeddam, Nederland

In het Gelderse plaatsje Zeddam, nabij de Duitse grens, bouwde Salverda B.V. uit ’t Harde, aan de nieuwbouw van het waterproductiestation van Heek. Dit bouwwerk bestaat onder andere uit een pompenkelder, 2 reinwaterkelders, elektraruimtes en een kantoor. Om het gebouw in zijn bosrijke omgeving te laten opgaan, heeft de architect gekozen voor een houten kapconstructie. Op het voorterrein is de spoelwaterverwerking gesitueerd, deze bestaat uit 2 ronde tanks t.b.v. de opslag van slib en een pompenruimte.
De jaarlijkse drinkwaterproductie op deze locatie is ca. 3,5 miljoen kubieke meter. Het grondwater wordt gewonnen vanaf de nabij gelegen puttenvelden op de Galgenberg en Hetteheuvel.

Vereisten

Voor het storten van zowel wanden als vloeren, heeft Salverda B.V. gekozen voor PERI bekistingen en steigers.
Voor de wanden wordt MAXIMO paneelbekisting ingezet. Hiermee worden zowel de lage als de hoge wanden van ca 10m hoogte gemaakt. 

Klant

Salverda B.V.

PERI oplossing

Voor de hoge vloeren wordt PERI UP ondersteuning ingezet, tesamen met VT20 bekistingsdragers. Daarnaast is is voor de lagere vloeren gekozen voor SKYDECK paneelbekisting, in combinatie met zowel MULTIPROP stempels als ook PEP stempels.