You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Cavell Court, Ukkel

Info projecten

Ligging: Ukkel, België

Het Medisch Centrum Edith Cavell, een van de symbolen van Ukkel, verliet zijn historische locatie in september 2018. Twee vastgoedpromotoren vertrouwden de reconversie van de voormalige ziekenhuisgebouwen toe aan Assar Architects. Algemeen aannemer CIT Blaton stond in voor de realisatie van vijf passiefgebouwen met verschillende groottes en typologieën, die op termijn plaats zullen bieden aan 145 luxeappartementen.   

Vereisten

Om goed en wel in de hoogte te kunnen bouwen, had de aannemer nood aan stevige, lichte, flexibele en eenvoudig te hanteren steigers. Bovendien was het gezien het grote aantal verdiepingen van bepaalde gebouwen belangrijk om op elk niveau een uitgang te kunnen voorzien, zonder extra treden te moeten installeren om de verschillende vloerniveaus te kunnen bereiken. De PERI UP Flex 75 trappentoren PERI UP Flex trappentoren 75 is makkelijk aan te passen aan elke bouwhoogte dankzij de korte traparmen en externe montageconsoles.

Klant

CIT Blaton
Jean Jaurèslaan 50
1030 Brussel

Voordeel klant

  • Lichte en stevige steigers die makkelijk te monteren zijn, maar die letterlijk en figuurlijk hoge toppen kunnen scheren (in dit geval tot 25 meter)
  • Steigers met uitgangen op maat voor elk niveau van de gebouwen in kwestie

PERI oplossing

De aannemer koos voor aluminium PERI UP Flex 75 trappentorens.

PERI systemen ter plaatse