You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Meld je aan op de nieuwsbrief

De nieuwsbrief van PERI informeert je over nieuwe producten, relevante thema's op de markt op het vlak van bekistingen en steigers, interessante aanbiedingen en evenementen.

We sturen je niet meer dan 2 newsletters per maand en zullen je geen spam mails sturen. We verstrekken jouw gegevens niet aan derden en we respecteren jouw privacy. Onderaan de newsletter kan je je uitschrijven wanneer je wilt.

Meld je hier gratis en vrijblijvend aan.

Mevrouw
De heer
Bekistingen
Steigers
Ondersteuningen
Verkoopacties

Ja, ik verklaar mij akkoord met de gegevensbeschermingsbepalingen en de ontvangst van de nieuwsbrief van PERI. 

* Gegevensbeschermingsbepalingen

Om de nieuwsbrief van PERI te ontvangen, moet je jouw e-mailadres en jouw voor- en achternaam invullen. Voorafgaand aan de eerste verzending van de nieuwsbrief moet je jouw e-mailadres uitdrukkelijk bevestigen in het kader van de zogenaamde 'Double Opt-In'-procedure. Daarna ontvang je van PERI een bevestigings- en machtigingsmail met een link ter bevestiging van je e-mailadres en de gelijktijdige validering van het nieuwsbriefabonnement.

Je kan je op elk moment ook opnieuw uitschrijven voor de nieuwsbrief. Daarvoor gebruik je gewoon de in de nieuwsbrief voorziene link: 'Voor de nieuwsbrief afmelden'. Jouw e-mailadres en voor- en familienaam worden uitsluitend door ons gebruikt en aan onze IT-serviceprovider CleverReach GmbH & Co. KG bezorgd voor de verzending van onze nieuwsbrief. Alle gegevens worden in de veilige datacentra van onze serviceprovider (https://www.cleverreach.com/de/datensicherheit/) in Europa bewaard.

De informatie wordt niet voor andere doeleinden doorgegeven.