You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Aanmelden

De nieuwsbrief van PERI informeert u over nieuwe producten, relevante thema's op de markt op het vlak van bekistingen en steigers, interessante aanbiedingen en evenementen.

We sturen nooit meer dan 2 newsletters per maand en zullen u niet spammen, ook geven wij uw gegevens niet door aan derden en respecteren uw privacy. U schrijft uit onderaan de newsletter wanneer u dat wilt.

Meld u hier gratis en vrijblijvend aan.

Mevrouw
De heer
Bekistingen
Steigers
Verkoopsacties

Ja, ik verklaar mij akkoord met de gegevensbeschermingsbepalingen en de ontvangst van de nieuwsbrief van PERI. 

* Gegevensbeschermingsbepalingen

Om de nieuwsbrief van PERI te ontvangen, moet u uw e-mailadres en uw voor- en familienaam invullen. Voorafgaand aan de eerste verzending van de nieuwsbrief moet u uw e-mailadres uitdrukkelijk bevestigen in het kader van de zogenaamde 'Double Opt-In'-procedure. Daarna ontvangt u van PERI een bevestigings- en machtigingsmail met een link ter bevestiging van uw e-mailadres en de gelijktijdige validering van het nieuwsbriefabonnement.

U kan zich op elk moment ook opnieuw uitschrijven voor de nieuwsbrief. Daartoe gebruikt u gewoon de in de nieuwsbrief voorziene link: 'Voor de nieuwsbrief afmelden'. Uw e-mailadres en uw voor- en familienaam worden uitsluitend door ons gebruikt en aan onze IT-serviceprovider CleverReach GmbH & Co. KG bezorgd voor de verzending van onze nieuwsbrief. Alle gegevens worden in de veilige datacentra van onze serviceprovider (https://www.cleverreach.com/en/data-security/) in Europa bewaard.

De informatie wordt niet voor andere doeleinden doorgegeven.