You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Aanmelden

De nieuwsbrief van PERI informeert u over nieuwe producten, marktrelevante thema's op het vlak van bekistings- en steigertechniek, interessante aanbiedingen en evenementen.

U kunt zich hier gratis en vrijblijvend aanmelden.

Mevrouw
De heer
Ja, ik verklaar mij akkoord met de gegevensbeschermingsbepalingen en de regelmatige ontvangst van de nieuwsbrief van PERI. 

* Gegevensbeschermingsbepalingen

Om de nieuwsbrief van PERI te ontvangen, moet u uw e-mailadres en uw voor- en familienaam opgeven. Voorafgaand aan de eerste verzending van de nieuwsbrief moet u uw e-mailadres uitdrukkelijk bevestigen in het kader van de zogenaamde 'Double Opt-In'-procedure. Daarna ontvangt u van PERI een bevestigings- en machtigingsmail met een link ter bevestiging van uw e-mailadres en de gelijktijdige validering van het nieuwsbriefabonnement.

U kunt zich op elk moment ook opnieuw uitschrijven voor de nieuwsbrief. Daartoe gebruikt u gewoon de in de nieuwsbrief voorziene link: 'Voor de nieuwsbrief afmelden'. Uw e-mailadres en uw voor- en familienaam worden uitsluitend door ons gebruikt en aan onze IT-serviceprovider CleverReach GmbH & Co. KG bezorgd voor de verzending van onze nieuwsbrief. Alle gegevens worden in de veilige datacentra van onze serviceprovider (https://www.cleverreach.com/de/datensicherheit/) in Europa bewaard.

De informatie wordt niet voor andere doeleinden doorgegeven.