You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Nagenieten van Bouw Boost

Bouw Boost: Opleidingsdag voor bouwprofessionals: stellingbouw met PERI UP steigers en beton storten met DUO lichtgewicht bekisting

Fijn dat je erbij was!

Op 23 januari 2020 organiseerde Bouw Boost in samenwerking met de VDAB en Bouwunie voor het eerst een opleidingsdag voor bouwprofessionals. PERI stond mee in voor de opleiding:

  • regels van de kunst bij het storten van beton
  • stellingbouw niveau 2

Aftermovie

Bekijk de aftermovie hier!

 

Houd onze social media kanalen in de gaten:

Op de hoogte blijven

Blijf je graag op de hoogte van volgende evenementen en bekisting- of steigerprojecten? Schrijf je dan in op onze maandelijkse nieuwsbrief. Geen spam, beloofd :-)

> Ja, ik wil de PERI nieuwsbrief ontvangen

Sfeerbeelden

DUO lichtgewicht bekisting

DUO is een revolutionair lichtgewicht bekistingssysteem, vervaardigd uit een ijzersterke polymeren kunststof en uiterst eenvoudig in gebruik. Het grootste paneel weegt nog geen 25 kg, waardoor het met de hand verplaatst kan worden. DUO panelen worden met een eenvoudig draai- en kliksysteem aan elkaar gemonteerd en werkt daardoor tot twee keer sneller dan traditionele systemen. De bekistingsplaat laat zich op de bouwplaats gemakkelijk vervangen: een absoluut unicum onder de lichtgewicht systemen.

Meer ontdekken over DUO

PERI UP Easy

PERI UP Easy is dé innovatieve gevelsteiger van PERI. Het verenigt veiligheid met snelheid. PERI UP Easy is, dankzij het geringe aantal componenten en hun lage gewicht, een “lichtgewicht” onder de gevelsteigers. Een uiterst veilig en veelzijdig systeem, zo ontworpen dat door het vooruit monteren van de leuningen, geen extra voorloopleuningen nodig zijn. Bijzonder snel te monteren, omdat door het “gravity lock” systeem nauwelijks gereedschap nodig is. PERI UP Easy is te combineren met de systeemcomponenten van PERI UP Flex, waardoor het een “totaal” steigersysteem wordt.

Meer ontdekken over de PERI UP Easy gevelsteigers

PERI UP wapeningsteiger

De modulaire wapeningsteiger is snel gemonteerd en zorgt voor een hoog veiligheidsniveau tijdens de bekistingswerken. De steiger kan zonder verankering of ballast tegen een wand of bekisting geplaatst worden. Bijkomend voordeel: Dankzij de trekvaste verbindingen verplaats je grote eenheden in hun geheel met de kraan.

Meer ontdekken over de PERI UP wapeningsteiger