You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI op beurzen en evenementen

Als bedrijf met vestigingen over de hele wereld nemen wij deel aan talrijke professionele beurzen in binnen- en buitenland. Bezoek ons op één van onze beurzen en leer meer over onze PERI producten, diensten en projecten.


Evenementen in België

Momenteel geen geplande evenementen

Evenementen in Nederland

Momenteel geen geplande evenementen

Internationale evenementen

Voor een overzicht van PERI evenementen en beurzen in het buitenland klik hier.

Fotoarchief voorbije evenementen

8/09 - 12/09/2021 | Matexpo gemist?

Bedankt voor uw bezoek aan Matexpo 2021! Het was wederom een top editie. Na een moeilijk corona jaar konden we elkaar weer terugzien. Klanten kregen persoonlijk advies en wisselden expertise uit in een unieke PERI sfeer.

Ontdek de foto's

10/2020 | exPERIence roadshow gemist?

Bedankt voor uw aanwezigheid tijdens de exPERIence roadshow. Tijdens deze eerste editie ging onze PERI foodtruck enkele werven bezoeken om onze klanten te bedanken.

Ontdek de foto's en de aftermovie.

11-15/09/2019 | Matexpo gemist?

Bedankt voor uw bezoek aan Matexpo 2019. Deze editie stond voornamelijk in het teken van onze digitale innovaties. Klanten kregen persoonlijk advies en wisselden expertise uit in een unieke PERI sfeer.

Ontdek de foto's en de aftermovie.

23/01/2020 | Bouw Boost gemist?

Bedankt voor uw aanwezigheid tijdens de opleidingsdag van de VDAB en Bouwunie. Deze eerste editie stond in het teken van veilig beton storten met DUO lichtgewicht bekisting en veilige stellingbouw met onze PERI UP steigers.

Ontdek de foto's en de aftermovie.

8-14/04/2019 | Bauma gemist?

Bedankt voor uw bezoek aan bauma 2019. In de nieuwe expohal werden live demonstraties gegeven. Klanten kregen persoonlijk advies en wisselden expertise uit in een unieke PERI sfeer.

Ontdek de video's.