You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Nagenieten van Matexpo

Fijn dat je erbij was!

Van 11 t.e.m. 15 september konden onze bezoekers op Matexpo kennismaken met onze productvernieuwingen en innovatieve digitale oplossingen. Tijdens de nocturne op vrijdagavond werd er nog gezellig nagepraat bij een hapje en een drankje.


Aftermovie

Bekijk 'm via onze facebookpagina of YouTube kanaal.

Sfeerbeelden

DUO lichtgewicht bekisting

DUO is een revolutionair lichtgewicht bekistingssysteem, vervaardigd uit een ijzersterke polymeren kunststof en uiterst eenvoudig in gebruik. Het grootste paneel weegt nog geen 25 kg, waardoor het met de hand verplaatst kan worden. DUO panelen worden met een eenvoudig draai- en kliksysteem aan elkaar gemonteerd en werkt daardoor tot twee keer sneller dan traditionele systemen. De bekistingsplaat laat zich op de bouwplaats gemakkelijk vervangen: een absoluut unicum onder de lichtgewicht systemen.

Meer ontdekken over DUO

PERI UP Easy

PERI UP Easy is dé innovatieve gevelsteiger van PERI. Het verenigt veiligheid met snelheid. PERI UP Easy is, dankzij het geringe aantal componenten en hun lage gewicht, een “lichtgewicht” onder de gevelsteigers. Een uiterst veilig en veelzijdig systeem, zo ontworpen dat door het vooruit monteren van de leuningen, geen extra voorloopleuningen nodig zijn. Bijzonder snel te monteren, omdat door het “gravity lock” systeem nauwelijks gereedschap nodig is. PERI UP Easy is te combineren met de systeemcomponenten van PERI UP Flex, waardoor het een “totaal” steigersysteem wordt.

Meer ontdekken over de PERI UP Easy gevelsteigers

VARIO GT 24 drager wandbekisting

PERI heeft jarenlange ervaring met VARIO bekisting en beschikt over een eigen montagehal in Schijndel. Indien gewenst, leveren we deze voorgemonteerde bekisting op je werf. Onze ervaren ingenieurs zorgen ervoor dat de maximum betondruk gegarandeerd wordt. Het bekistingssysteem is geschikt voor alle geometrieën, doordat de systeemcomponenten vrij samengesteld kunnen worden. De VARIO GT 24 drager wandbekisting is zelfs geschikt voor architectonisch zichtbeton dankzij de flexibele positionering van de ankers en de naden. 

Meer ontdekken over de VARIO GT 24 drager wandbekisting

PERI UP wapeningsteiger

De modulaire wapeningsteiger is snel gemonteerd en zorgt voor een hoog veiligheidsniveau tijdens de bekistingswerken. De steiger kan zonder verankering of ballast tegen een wand of bekisting geplaatst worden. Bijkomend voordeel: Dankzij de trekvaste verbindingen verplaats je grote eenheden in hun geheel met de kraan.

Meer ontdekken over de PERI UP wapeningsteiger

PERI 3D BIM AUGMENTED EXPERIENCE

BIM (“Building Information Modeling”) biedt de mogelijkheid virtueel te bouwen, voordat het werkelijke bouwproces plaatsvindt, zodat problemen vroegtijdig ontdekt en voorkomen kunnen worden. Ontdek de nieuwe PERI ontwikkelingen op dit gebied.

Met een op uw smartphone of tablet te downloaden app kunt u, aan de hand van een 2D tekening, op uw scherm een perfect en realistisch 3D-bekistingsmodel bekijken. Ook kunt u met gebruik van een HoloLens in onze tentoonstellingsruimte virtuele 3D-tekeningen van onze bekistingen als het ware “binnenwandelen”. PERI toont u de toekomst. 

Meer ontdekken over BIM