You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Nagenieten van Matexpo

Fijn dat je erbij was!

Van 8 tot 12 september konden onze bezoekers op Matexpo kennismaken met onze productvernieuwingen en innovatieve digitale oplossingen. Tijdens de nocturne op vrijdagavond werd er nog gezellig nagepraat bij een hapje en een drankje.


Sfeerbeelden

SKYMAX vloerbekisting 

De nieuwe SKYMAX vloerbekisting met grote panelen zorgt door de montage vanaf het onderliggende niveau voor een bijzonder hoge veiligheidsstandaard op de werf. Werken met het SKYMAX systeem is opmerkelijk eenvoudig vanwege het geringe aantal verschillende systeemcomponenten. Het gebruik van het SKYMAX systeem versnelt ook de bouwplaatsprocessen. Dankzij het gebruik van een afzinkkop wordt de bekistingstijd tot een minimum beperkt en kan er snel en gedeeltelijk vroegtijdig ontkist worden.

Meer ontdekken over SKYMAX

DUO lichtgewicht bekisting

DUO is een revolutionair lichtgewicht bekistingssysteem, vervaardigd uit een ijzersterke polymeren kunststof en uiterst eenvoudig in gebruik. Het grootste paneel weegt nog geen 25 kg, waardoor het met de hand verplaatst kan worden. DUO panelen worden met een eenvoudig draai- en kliksysteem aan elkaar gemonteerd en werkt daardoor tot twee keer sneller dan traditionele systemen. De DUO bekistingspanelen zijn multifunctioneel: u maakt er zowel funderingen, wanden, kolommen, vloeren, als ringbalken mee. DUO is de universele bekisting die toegepast kan worden in verschillende sectoren, denk aan: tuinaannemers, kelder- en zwembadbouwers, prefab betonproducenten maar ook in de infrastructuur, nieuwbouw, renovatie en de agro- en industriebouw.

Meer ontdekken over DUO

PERI UP stellingen in de kijker

Het PERI UP-stellingsysteem bevat alle gebruikelijke toepassingsgebieden van steigertechnologie: van gevelstellingen, wapeningstellingen en industriële werkstellingen tot ondersteuningstorens en trappentorens met één enkel systeem. PERI UP verenigt de montagesnelheid van de PERI UP Easy gevelstelling met de flexibiliteit van de PERI UP Flex modulaire stelling. PERI introduceerde tijdens Matexpo het veelbelovende Integrated Scaffolding Program (ISP), om de voorspelbaarheid van industriële stellingprojecten te vergroten, de kosten te verlagen en u te helpen uw stellingvereisten efficiënter te beheren.

Meer ontdekken over PERI UP Easy gevelstelling

Meer ontdekken over PERI UP Flex modulaire stelling

MAXIMO wandbekisting

De MX ankertechnologie waarbij de ankers slechts langs één zijde bediend worden, biedt een aanzienlijke tijdswinst aan. Dankzij deze techniek en ook het minimaal aantal ankerpunten kenmerkend voor het systeem, is PERI MAXIMO 50% sneller dan conventionele paneelbekistingen - rekening houdend met het stellen en demonteren van het systeem.

Meer ontdekken over de enkelzijdige MAXIMO wandbekisting