You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

16
sep.
16
sep.

PERI stelt nieuwe bedrijfsterrein in Boom officieel voor

16 sep. 2016


Nieuwe site onderstreept PERI’s ambitie als nummer 1, Boom

Om 16u huldigden Jeroen Baert (burgemeester Boom – NV-A) en Ludwig Caluwé (Gedeputeerde provincie Antwerpen – CD&V), samen met het nationale en internationale PERI-management het nieuwe terrein en het moderne gebouw officieel in. Caluwé benadrukte in zijn toespraak het belang van zulke investeringen voor de streek. “Dat PERI met zijn Belgische team volop de kaart van de innovatie trekt, en de Rupelstreek daarvoor als uitvalsbasis kiest, doet mij veel plezier. Het bewijst dat de Rupelstreek  - en bij uitbreiding de hele provincie Antwerpen - een Europese topregio blijft, die vernieuwende bedrijven zoals PERI kan aantrekken.”

“Door de groei van PERI Belgium waren we ons bedrijfsterrein in Londerzeel ontgroeid,” verklaart Reiner Schwarz, CEO van PERI Belux. “Omdat we daar geen uitbreidingmogelijkheden meer hadden, beslisten we hier in Boom een gloednieuwe bedrijfssite aan te leggen. Met zijn 30 000m² biedt deze nieuwe plek ons voldoende ruimte en blijven we op logistiek vlak tegelijk heel strategisch gelegen, vlak bij de A12 en de Antwerpse Ring. Deze verhuis onderstreept onze ambitie om uit te groeien tot de Belgische nummer 1 op het gebied van betonbekistingen, stellingen en engineering voor de bouw. Ik kijk er enorm naar uit om vanuit Boom de verdere toekomst van ons bedrijf uit te bouwen.”

Ook Alexander Schwörer, CEO van de PERI groep, benadrukte het belang van deze mijlpaal in de geschiedenis van hun Belgische team. “PERI is een pionier in de sector, en we dragen innovatie hoog in het vaandel. Ons Belgische team heeft die reputatie binnen onze groep altijd hoog gehouden en deze investering garandeert dat ze dat nog lang zullen blijven doen. PERI Belgium is op alle vlakken klaar voor de toekomst, zoveel is zeker.”

Experience

De hele namiddag was opgevat als een experience. Voor en na het officiële gedeelte konden de gasten een rondleiding maken langs het volledige terrein – inclusief een vergezicht vanop de 12 meter hoge PERI-tower -, een showcase van PERI-producten zien, deelnemen aan een DUO-bouwcompetitie, een tien meter hoge zipline-afdaling maken, een hapje eten bij de foodtrucks (waaronder die van Jeroen Meus), of de benen losgooien in de DJ-tent.