You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Toebehoren voor de logistiek in iedere bouwfase


PERI contactpersonen

Vind je juiste PERI contactpersoon voor uw project

Contacteer ons commercieel team

Stuur ons een bericht

Transportcontainers

PERI biedt transportcontainers voor snel, veilig en economisch materiaaltransport, die vele malen opnieuw gebruikt kunnen worden. Daartoe behoren stapelrekken, gitterboxen en boxen voor kleine onderdelen. Alle containers zorgen voor een ordelijke opslag van materiaal, ruimtebesparend stapelen, snelle toegang tot het materiaal en veilig transport met heftruck en/of kraan.

Crate pallet

Gitterbox

Met een gitterbox kunnen moeilijk te stapelen onderdelen getransporteerd worden. De gitterbox is beschikbaar in gelakte of verzinkte uitvoering en heeft de afmetingen van een Europallet. De container kan eenvoudig gestapeld en verplaatst worden met de kraan. Door een uitklapbaar zijdeel kunnen er eenvoudig onderdelen uit de container worden gehaald of in de container worden gelegd, ook als de gitterbox gestapeld is. Het toegestane draagvermogen bedraagt 1,5 t.

Mesh pallet

Box voor kleine onderdelen

De box voor kleine onderdelen wordt gebruikt voor het opslaan van voorwerpen die niet of moeilijk gestapeld kunnen worden. Deze zijn stapelbaar met gitterboxen en stapelrekken en zijn verkrijgbaar in verzinkte of gelakte uitvoering met Europallet-afmetingen. Het toegestane draagvermogen bedraagt 1,5 t.

Pallets

Pallets

De verzinkte pallet is bedoeld voor het stapelen en transporteren van steigeronderdelen. Er kunnen tot wel vier pallets op elkaar worden gestapeld. Het toegestane draagvermogen bedraagt 1,5 t. Zoals alle pallets en stapelrekken van PERI, zijn deze pallets geschikt voor gebruik met kranen en heftrucks en kunnen ze met een palletwagen worden verplaatst.

PERI UP für den Hochbau

PERI UP voor de hoogbouw - De modulaire steiger voor veelzijdig gebruik op de bouwplaats

Meer dan 30 pagina's met waardevolle vakkennis - compact, duidelijk en praktisch.

 

PERI contactpersonen

Vind je juiste PERI contactpersoon voor uw project.

Contacteer ons commercieel team

Stuur ons een bericht