You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

07
mrt.
07
mrt.

PERI Erkend als middelgrote Trends Gazelle

7 mrt. 2018


Mooie erkenning voor ons team, klanten en partners, Boom

PERI groeit snel

Gazelle word je op basis van harde groeicijfers in omzet, personeel en cashflow. Hiervoor houdt Trends de zakencijfers van de laatste vijf jaar tegen het licht. Alle onderdelen leveren punten en een rangschikking op. De Trends Gazellen worden eerst per provincie gelauwerd en op het einde vloeien hier ook de nationale Trends Gazellen uit. PERI bleek een van de uitverkoren snelle groeiers en werd dit jaar genomineerd als Trends Gazelle in de categorie middelgrote bedrijven in de provincie Antwerpen.

Gebundelde krachten met lokale focus

 “We zijn fier met deze erkenning”, zegt CEO Reiner Schwarz. “Sinds dit jaar werken we in een BeNeLux-structuur. Hierbij zetten we sterk in op lokale verankering, een grondige kennis van de lokale market en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met onze klanten op lange termijn."

Troef in war on talent

PERI investeert fors in zijn groei. Niet alleen in materiaal en terreinen, maar ook in mensen. In 2017 wierf PERI in de hele Benelux dertien extra medewerkers aan, wat de teller op 118 bracht. En ook dit jaar is PERI op zoek naar technisch tekenaars voor de meest uiteenlopende projecten. “Een bekroning tot Trends Gazelle is voor ons een mooie erkenning voor ons team, klanten en partners. We hopen dat we in de toekomst ook high potentials uit de regio aantrekken”, vult HR Manager Patricia Hordijk aan. “Ik wil zeker nog eens de aandacht vestigen op onze vacatures voor m/v’s die op zoek zijn naar een uitdagende job want alleen met een sterk team kunnen we onze doelstelling tot marktleider in 2020 realiseren.”

We willen graag onze medewerkers, klanten, partners en andere stakeholders bedanken voor hun vertrouwen, inzet en samenwerking en via deze weg ook alle andere Trends Gazellen feliciteren. Op woensdag 21 maart 2018 vindt de officiële uitreiking van de Trends Gazellen 2018 plaats in Brussel.

Over PERI

PERI, leverancier van bekistingssystemen en ondersteuningen, wordt al meer dan veertig jaar gezien als vernieuwer in de bekistingsbranche. Met het hoofdkantoor in Weissenhorn, Duitsland, heeft het familiebedrijf als doel om het bekistingsproces sneller, lichter en veiliger te maken. Naast verbeteringen aan en realisaties van bekistingssystemen en ondersteuningen, levert PERI sinds 1998 ook materialen voor stellingbouw. Met wereldwijd 8.100 werknemers, 60 dochterondernemingen en meer dan 120 logistieke centra, bedient PERI zeventig nationale markten – goed voor een internationale omzet van 1,3 miljard euro in 2016.

In 1979 werden zowel PERI BeLux als PERI Nederland opgericht, om op 1 januari 2018 te fuseren tot PERI BeNeLux. In zijn vestigingen in Contern (LU), Boom (BE) en Schijndel (NL) stelt PERI Benelux in totaal 118 werknemers tewerk.

Meer info over PERI BeLux: www.peri.be en op Facebook

Meer info over PERI Nederland: www.peri.nl en op Facebook

Voor bijkomende vragen in verband met teksten of grafisch materiaal raadpleeg:

Branch director PERI BeLux

Toon Caers
T +32 (0) 472 10 13 79