You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

COBOD 3D-constructieprinter: Tijd- en kostenbesparende constructie
 
COBOD 3D-constructieprinter
 
COBOD 3D-constructieprinter
 
Tijd- en kostenbesparend bouwen

BOD2: de enige algemeen verkrijgbare constructieprinter uit de tweede generatie voor gebruik in woonarchitectuur of geprefabriceerde elementenproductie.

De robot-geassisteerde 3D-constructieprinter maakt gebruik van de allerbeste technologie. De modulaire opbouw van de machine zorgt ervoor dat de machine eenvoudig onderhouden, verplaatst en geconfigureerd kan worden.

Iedere BOD2-printer bestaat uit een portaalsysteem met verschillende modules van 2,5 m en kan flexibel geconfigureerd worden in alle 3 dimensies. Dit betekent dat afmetingen individueel geconfigureerd kunnen worden voor verschillende toepassingen en projecten. De printer kan ook op een eenvoudige manier uitgebreid worden. Bovendien elimineert het portaalsysteem de noodzaak voor frequente verplaatsing en terugkerende kalibratie van de printer. Dit bespaart enorm veel tijd, omdat ieder kalibratieproces meerdere uren in beslag neemt.

COBOD 3D-constructieprinter: Tijd- en kostenbesparende constructie
Robot-geassisteerd 3D-printen: Vrije architectonische vormen

Een van de aanzienlijke voordelen van de robot-geassisteerde 3D-constructieprinter is de mogelijkheid om vrije architectonische vormen te gebruiken. Het maakt voor de printer geen verschil of de muren recht of gebogen zijn.